Morgen starten we op De Baanbreker weer met de lessen. Voor de kerstvakantie hebben alle ouders/ verzorgers deze brief ontvangen. Hierin staat wanneer uw kind op school wordt verwacht voor de praktijklessen en wanneer zij online lessen hebben. 

Hieronder ziet u de informatie per leerjaar in het kort:

Leerlingen van leerjaar 1
Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag online les volgens het rooster. De vrije tijd lessen, dinsdag blok 4, vervallen.
Vrijdag 2 lesblokken praktijk op school. Aanvang 8.40 uur, vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij. Zij hebben dan geen online les meer.

Leerlingen van leerjaar 2
Maandag 2 lesblokken praktijk op school. Aanvang 11.30 uur tot 14.40 uur. Voor de praktijklessen hebben de leerlingen geen online les. Dinsdag t/m vrijdag hebben de leerling online les. De vrije tijd lessen, dinsdag blok 4, vervallen.

Leerlingen van leerjaar 3
Maandag t/m donderdag online les volgens het rooster. De vrije tijd lessen, dinsdag blok 4, vervallen. Vrijdag hebben de leerlingen praktijk in de vorm van Arbeidstraining zoals gebruikelijk.

Leerlingen van leerjaar 4
De leerlingen hebben op de dagen dat ze ‘normaal’ op school komen online les. (4A maandag en dinsdag, 4B donderdag). De branchecursussen wordt woensdag op school of op de gebruikelijke externe locatie gegeven.

Leerlingen van leerjaar 5
De leerlingen die de entree opleiding volgen hebben op maandag en dinsdag online les. Op woensdag worden de praktijklessen voor de entreeopleiding op school gegeven volgens de gebruikelijke tijden.