Nu de regering de lockdown verlengd heeft gaan we verder met het geven van online lessen. Maar zullen we ook een dagdeel extra praktijklessen op school gaan geven. Dit weekend is deze brief: Verlening-lockdown.pdf uitgegaan naar alle ouders en verzorgers van onze leerlingen met alle informatie en het nieuwe rooster. Hieronder vinden jullie nog een kort overzicht.

Leerlingen van leerjaar 1
Maandag: leerlingen hebben blok 1 en 2 praktijkles op school. Aanvang 8.40 uur, vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij. De online theorielessen vervallen. 
Dinsdag, woensdag en donderdag: online praktijk en theorielessen volgens het rooster. De vrije tijd lessen, dinsdag blok 4, vervallen. 
Vrijdag: leerlingen hebben blok 1 en 2 praktijkles op school. Aanvang 8.40 uur, vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij. De online theorielessen vervallen.

Leerlingen van leerjaar 2
Maandag: blok 3 en 4 hebben de leerlingen praktijk op school. Aanvang 11.30 uur tot 14.40 uur. Voor de praktijklessen hebben de leerlingen geen online theorielessen.
Dinsdag: de leerlingen hebben blok 1 en 2 online theorieles. Aanvang 8.40 uur. Vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij.
Woensdag: de leerlingen hebben online praktijk en theorielessen volgens het rooster.
Donderdag: de leerlingen hebben blok 1 en 2 praktijkles op school. Aanvang 8.40 uur, vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij. De online theorielessen vervallen.
Vrijdag: de leerlingen hebben online theorie en praktijkles.

Leerlingen van leerjaar 3
Maandag:
de leerlingen hebben online praktijk en theorielessen volgens het rooster.
Dinsdag: leerlingen hebben blok 1 en 2 praktijkles op school. Aanvang 8.40 uur, vanaf 11.35 uur zijn de leerlingen vrij. De online theorielessen vervallen.
Woensdag: de leerlingen hebben online praktijk en theorielessen volgens het rooster.
Donderdag; de leerlingen hebben online praktijk en theorielessen vanaf het 2e uur (aanvang 10.15 uur) volgens het rooster.
Vrijdag: hebben de leerlingen praktijk in de vorm van Arbeidstraining zoals gebruikelijk.

Leerlingen van leerjaar 4
De leerlingen hebben op de dagen dat ze ‘normaal’ op school komen online les. (4A maandag en dinsdag, 4B donderdag). De branchecursussen wordt woensdag op school of op de
gebruikelijke externe locatie gegeven.

Leerlingen van leerjaar 5
De leerlingen die de entree opleiding volgen hebben op maandag en dinsdag les op school. Op woensdag worden de praktijklessen voor de entreeopleiding op school gegeven volgens de gebruikelijke tijden.