Woensdag 4 juli was weer een bijzondere dag. Alle schoolverlaters kwamen naar school in de mooiste outfits en met de meeste uiteenlopende voertuigen. Er was een enorme vrachtwagen die al luid toeterend voor de school verscheen.
Een aantal mooi uitgedoste dames kwamen in een pracht witte limousine en maakte zo een verpletterd entree. Ook waren er jongens die het heel gaaf vonden om gewoon op de fiets te komen.
Via de rode lopen en onder begeleiding van een leerkracht werden de schoolverlaters naar binnen geleid. Daar werd hun alcohol vrije champagne aangeboden.🍾.
In de aula ging het feest verder. Er was een wall of fame, waar alle foto's van de schoolverlaters in lijstjes hingen. Er was een DJ, te weten DJ Remco, die de plaatsjes aan elkaar draaiden. Er kon gegokt worden bij het casino of gelounged in de lounge hoe. Er hing een gezellige ontspannen sfeer.

Buiten werd er door het docentenkorps driftig gebarbecued en het eten werd op het buffet geplaatst. Alles weer geweldig voorbereid door de heer van Willigen.
Om 20.00 uur kwamen de ouders om bij het uitreiken van de certificaten en diploma's te zijn. Tijdens de uitreiking werden foto's vertoont van de leerlingen toen zij nog brugpiepers waren. Hilarisch mag wel gezegd worden.
Na de uitreiking was er nog een hapje en drankje en werd de avond met succes informeel afgesloten.

Lieve schoolverlaters het ga jullie goed en wij zien jullie graag terug op 15 januari 2019 op de terugkomavond.