Op donderdag 14 oktober gingen de leerlingen van leerjaar 3 op bliksemstage.
Organisatie Jinc had voor onze leerlingen verschillende bedrijven uitgekozen om eens te bezoeken en ook echt aan het werk te mogen! Zo waren zijn o.a. bij de Albert Heijn, autobedrijf Kemp en GPI te gast op deze leerzame dag.

Ook dit jaar gaan de leerlingen van leerjaar 1 bij het vak Groen weer appels plukken.

Elk jaar doen we dit in samenwerking met jongerenwerk Pulse. Van de appels wordt heerlijke appelsap gemaakt die verkocht gaat worden. De opbrengst dit jaar gaat naar de kinderboederij in de wijk Achterveld.

Met trots presenteren we onze leerlingenraad: Romaysae, Damien, Guusje en Roy! Zij vertegenwoordigen onze leerlingen binnen de school.Vandaag stelden zij zich voor aan alle leerlingen en vertelden wat zij gaan doen en waar ze voor staan.Hun aftrap was de coming out week. Iedereen is welkom op deze school! Met de heerlijke regenboog cupcakes die zij gemaakt hadden zetten zij hun boodschap kracht bij. 🏳️‍🌈

Vanaf volgende week kunnen wij de samenwerking met Pulse en Movactor weer op pakken. En daar zijn wij heel blij mee!

Op 3 dagen in de week komen Meike (JIP) en Didi (jongerenwerk) van Pulse tijdens de pauze op bezoek. Ze komen kennismaken, gezellig praten en de leerlingen kunnen ze altijd vragen stellen. 
Hetzelfde geldt voor de jongerenwerkers van Movactor Nieuwegein. Zij zijn elke donderdag tijdens de pauze bij ons op school.

Welkom!


Van woensdag 22 tot vrijdag 24 september zijn onze eerstejaars leerlingen op kamp. Op woensdagochtend vertrokken zij samen met hun mentoren en een aantal docenten op de fiets naar het kamphuis in Werkhoven. De kampdagen staan in het teken van samenwerken, gezelligheid en elkaar leren kennen. Dit past prima bij het thema van dit jaar: De Olympische Spelen!
Op woensdag is er al gezwommen, zijn er vlotten gebouwd en veel spelletjes samen gedaan. In de avond is er goed gegeten. Dhr. van Willigen,docent horeca en twee leerlingen uit jaar vier verzorgen alle maaltijden op het kamp. Wat een luxe!

Heel veel plezier allemaal!

Vanmiddag hadden de derderjaarsleerlingen een gezellige middag met elkaar en de mentoren.
Bij de Nedereindse plas speelden zij een aantal kennismakingsspelen om elkaar beter te leren kennen en zo een goede start van het jaar te maken!