Vanaf 15 januari tot 3 maart exposeren een aantal leerlingen uit jaar 1,2 en 3 hun schilderijen in woon-zorgcentrum Ewoud in IJsselstein.

De opdracht die de leerlingen meekregen was: maak een schilderij met het thema 'De Tuin'. Hier zijn veel verschillende ideeën uit ontstaan en veel verschillende soorten schilderijen voort gekomen. Vandaag zijn we even gaan kijken met de exposerende leerlingen. Het was voor de leerling leuk om even te zien waar je schilderij nu hangt!

Iedereen is welkom om in de gang van de benedenverdieping even te komen kijken.

Maandagavond 29 januari organiseert de Baanbreker de jaarlijkse open avond. Alle geïnteresseerden nodigen we hierbij van harte uit om tijdens deze avond een kijkje te komen nemen in de school en je te laten informeren over de kansen en mogelijkheden in ons praktijkonderwijs.

De school is van 19:00 uur tot 21:00 uur geopend.

Tot de 29e!
Het team van De Baanbreker

Van 15 januari t/m 15 maart exposeren een aantal leerlingen van De Baanbreker in woonzorgcentrum Ewoud. Tijdens het vak Vrije Tijd maakten zij in de workshop 'Schilderen' schilderijen voor deze expositie.

Op de begane grond in woonzorgcentrum Ewoud is zowel links als rechts van de hoofdingang een expositie te zien. Het onderwerp van de expositie is De Tuin. Inspiratie voor dit onderwerp vinden ze in Wijktuin Bij de Vijver gelegen op het terrein van woonzorgcentrum Ewoud, Jan van der Heydenweg 2 in IJsselstein

Op woensdag 20 december vond het jaarlijkse Kerstdiner van de Baanbreker plaats in de aula van de school.

Leerlingen van de branchecursus en entreeopleiding Horeca bereiden onder leiding van docenten dhr. van Willigen en mvr. Vriend een heerlijk 3-gangen Kerstdiner. Leerlingen en familie lieten het zich heerlijk smaken. Docenten en leerlingen verzorgden tijdens het diner het enteraintment door onder andere een dans, een lipdub en kerstwensen van de leerlingen. 

Het was weer een geslaagde avond. Waarvan u de foto's terug kan zien op onze Facebookpagina.
Afgelopen vrijdag sloten de leerlingen van leerjaar 3 hun eerste periode van Arbeidstraining af. Allen ontvingen een certificaat voor hun werkzaamheden op de werkvloer van: Gamma Nieuwegein, Makro Vianen, Kringloop Nieuwegein en FC Utrecht.
Komende vrijdag starten de leerlingen voor periode 2 op een nieuwe plek en enkele leerlingen gaan verder op hun huidige plek.

Ook dit jaar organiseert De Baanbreker weer een weergaloos kerstdiner voor u en uw familie.
Dit kerstdiner vindt plaats op woensdag 20 december. Het kerstdiner wordt geheel verzorgd door onze leerlingen, die onder de vakkundige leiding van onze docent koken Dhr. J. van Willigen, een heerlijk diner zullen maken.

De deuren van ons restaurant zijn vanaf 18.30 uur geopend en rond 21.30 uur wordt de avond afgesloten.
Vorige jaren was het kerstdiner een geweldig succes. Wij verwachten daarom dat er ook dit jaar grote belangstelling zal zijn voor deze bijzondere gebeurtenis. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij om u zo snel mogelijk op te geven voor dit kerstdiner. Inschrijven kan vanaf maandag 4 december tot en met donderdag 14 december 2017. De brieven met het menu en het aanmeldformulier zijn uitgedeeld in de lessen.