Vanaf vandaag zijn er weer oliebollen te koop in onze foodtruck Met Smaak.

Leerlingen bakken en verkopen de oliebollen zelf. Voor iedereen die zin heeft in zo'n lekkere oliebol of meerdere voor thuis of op het werk:

De foodtruck is open van dinsdag tot vrijdag van 10.30 tot 14.00 uur. De oliebollen kosten € 1,00 per stuk.
Bestellingen zijn ook mogelijk, maar laat het dan even weten op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zien we jullie snel?

Vanaf heden zijn vanuit onze foodtruck Met Smaak en onze keuken op school ook cateringarrangementen te boeken.

Leren doe je in het echte leven! Leerlingen leren het beste in de praktijk en daarom gaan we aan de slag met een nieuw concept. 
Leerlingen bereiden samen met hun docent voor u de heerlijkste hapjes en drankjes en komen deze op locatie brengen of uitserveren. Er zijn verschilende soorten arragementen te boeken, zoals het 'Zoete Lekkernijen' arrangement, het 'Luncharrangement' of verschillende borrelarrangementen. Of wat dacht u van het 'Lunchpakketje to go'. 
De arrangementen zijn bjvoorbeeld te boeken voor: een feestje, een jubileum, een studiedag of een speciale lunchgelegenheid. Heeft u speciale wensn dan kunt u dat natuurlijk altijd doorgeven.

Interesse in een van onze arrangementen? Dan kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan hopen wij uw opdrachten spoedig te ontvangen!

Klik hier voor onze Met Smaak arrangementen: Arrangementen-2023.pdf
Meer informatie over de Foodtruck Met Smaak: Foodtruk Met Smaak - De Baanbreker (svp-debaanbreker.nl)

Vanaf vandaag staat deze fles in aula. Hierin kun je al je blikjes en flesjes kwijt!
Zo wordt alles netjes gerycled en kunnen we het statiegeld gebruiken voor nieuwe aanbestedingen voor de leerlingen in onze school. 

Vandaag presenteren wij aan iedereen ons nieuwe logo!
Na de zomervakantie zijn we al meteen gestart met het gebruik van ons nieuwe logo, dus velen hebben hem al gezien. Maar vanaf vandaag mag iedereen het zien en weten: De Baanbreker heeft een nieuw logo! En daar zijn we trots op. 

Overal in school in het al zichtbaar: boven de ingang hangt een mooi nieuw bord, er is een vlag en ook digitaal wordt hij al gebruikt door alle collega's en zijn alle socials en de website aangepast.Om het te vieren krijgen alle leerlingen vandaag uit handen van de leerlingenraad een cadeauje....met uiteraard: het nieuwe logo! 

Vandaag waren er allemaal afsluitende activiteiten voor de verschillende leerjaren in en rond de school. Leerjaar 1 ging vissen in de buurt van school. Na een korte les van twee echte vissers gingen zij met de hengels op stap en werd er behoorlijk goed gevangen!

In leerjaar 2 stond er een echte ijscobar klaar waar je je eigen ijsje kon samenstellen en daarna waren er 3 films beschikbaar waar leerlingen naar konden kijken in de lokalen.

Leerlingen van jaar 3 gingen in Beschop bij camping de Rozenboom kanovaren. Dat ging goed en minder goed, want leerlingen en docenten gingen te water!

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie! Geniet ervan en tot na de zomer!

 

Afgelopen vrijdag heeft een groepje van de derdejaars leerlingen afscheid genomen van hun arbeidstrainings werkplek.
De verdiende bewijzen werden dit keer uitgereikt door algemeen directeur.dhr. Thijs van Es.
Hij bedankte de leerlingen voor het werk dat zij voor de club hebben gedaan en moedigde ze aan om zich te blijven ontwikkelen.
Wij zijn erg dankbaar dat wij deze mooie werkplek al jaren als arbeidstrainingsplek mogen hebben en hebben er al vele leerlingen zien groeien!