De open avond op De Baanbreker staat gepland op maandag 25 januari.
Nadere informatie volgt.

De eerste periode van Arbeidstraining in leerjaar 3 is voorbij. De leerlingen hebben hun werkzaamheden bij de bedrijven afgesloten met een feestelijke bijeenkomst en een certificaat. In de volgende periode leren zij weer andere onderdelen van het werk bij een andere ABT plek.

Bij FC Utrecht was de afsluiting in de skybox met Roy Passerman (Facilitaire dienst) en met directeur E. Keuning. Dhr. Keuning heeft de leerlingen namens FCU hartelijk bedankt voor her werk dat zij voor de club hebben verricht. Joyce en Jay-Jay hadden in samenwerking met T- Mobile nog een leuk verrassing voor ons.

De leerlingen kregen een tasje met handige powerbank voor hun mobiel. Super bedankt!

Bij Kringloopwinkel Noppes werd er afgesloten met donuts en een krasbon van 10 euro. Ook daar hebben alle leerlingen een certificaat ontvangen.

De leerlingen van de brancheopleiding bouwtechniek en hout maken loungebanken voor in de aula. De pauzes zullen straks een stuk relaxter zijn. Een mooi project!

Dit jaar zijn wij ingeloot voor het Europees school fruit en groenten programma! Dat betekent dat wij met enige regelmaat fruit en groenten op school krijgen waar de leerlingen gratis van kunnen eten.

We bieden dit aan in de grote pauzes d.m.v. losse stukken fruit, fruitsalade etc. Vandaag is de eerste lading geleverd. En het was lekker! Leerlingen hebben kunnen smullen van o.a. een fruitsalade van banaan, appel en kaki fruit!

Vandaag was Dance4life te gast bij ons in school. Zij verzorgde gastlessen in jaar 1 en 2 over seksualiteit en het aangeven van grenzen en wensen op dat gebied.

We hebben gedanst, gepraat, geluisterd en gelachen. Het was weer top!

Kijk op de Instagram van Dance4life voor hun toffe actie en meer informatie en interessante weetjes.

De afgelopen weken zijn de leerlingen die voor de horeca hebben gekozen bezig geweest met de snijtechnieken.

Dit heeft geresulteerd in heerlijke gerechten!