Op maandag 30 januari 2023 is de open avond van De Baanbreker. Van 19.00 tot 21.00 uur zijn toekomstige leerlingen en hun ouders/verzorgers van harte welkom om te komen kijken in onze school. Je krijgt een rondleiding van een van onze docenten. Zo kan je ons mooi verbouwde schoolgebouw zien en kennismaken met alle praktijkvakken die wij geven. In elk lokaal krijg je kort een uitleg en zie je een aantal van onze huidige leerlingen aan het werk! Natuurlijk is er ook nog de gelegenheid om vragen te stellen.

Dus ben jij benieuwd hoe onze leerlingen vlammen in de praktijk? Hoe onze foodtruck eruit ziet? En hoe mooi ons gebouw is geworden?
Kom dan kijken op maandag 30 januari!

Oliebollen Verkoop!!

Vanaf aanstaande maandag t/m vrijdag zullen we zelfgebakken oliebollen verkopen vanuit de foodtruck!
Leerlingen bakken en verkopen van 10.30 uur tot 14.00 uur. De oliebollen kosten 1 euro per stuk.

Jij komt toch even langs voor zo'n heerlijke oliebol? 🙂

Svp De Baanbreker
Baden Powellweg 1 IJsselstein

Stichting Pulse was vorige week bij onze leerlingen van jaar 1 om hen voorlichting te geven over vuurwerk! Over het plezier, de gevaren, de regels en wetten.

Bedankt!

In jaar 4 en 5 gaan onze leerlingen een periode aan het werk in ons Baanhuis.

Sinds vorig jaar hebben we van de woningbouw een nieuw Baanhuis gekregen aan het Kameraplein in IJsselstein. Leerlingen leren zelfstandig het huishouden doen in de verschillende ruimtes van het huis. Hiervoor kunnen ze certificaten behalen.

Vandaag werden er pannenkoeken gebakken, want vanmiddag komen er mensen van de woningbouw om voorlichting te geven over hoe je je moet aanmelden en kunnen de leerlingen ook vragen stellen!

Een mooie filmpje van de branchegerichte opleidingen die mogelijk zijn bij onze school en collega-scholen:
Filmpje

Deze week zijn onze leerlingen van leerjaar 1 op brugklaskamp!
Op woensdag vertrokken zij met z'n allen op de fiets naar Werkhoven. Daar verblijven zij op een mooie groepsaccomodatie op een boerderij. 
Het thema van dit jaar is De Olympische Spelen. De spelletjes en opdrachten zijn dus gericht op samenwerken met je klas en mentor en strijden voor de overwinning. 
We wensen alle leerlingen en collega's heel veel plezier deze week.