Deze week zijn onze leerlingen van leerjaar 1 op brugklaskamp!
Op woensdag vertrokken zij met z'n allen op de fiets naar Werkhoven. Daar verblijven zij op een mooie groepsaccomodatie op een boerderij. 
Het thema van dit jaar is De Olympische Spelen. De spelletjes en opdrachten zijn dus gericht op samenwerken met je klas en mentor en strijden voor de overwinning. 
We wensen alle leerlingen en collega's heel veel plezier deze week. 

Ook dit jaar mogen we met regelmaar weer een heerlijke lunch verzorgen bij WerkWijss Ijsselstein. Afgelopen week was de eerste keer.
Onze horeca leerlingen van jaar 4 zijn samen met dhr. van Willigen aan de slag gegaan en hebben het super gedaan!

Vanaf vorige week officieel in gebruik genomen:

De MUP’s (Menstruatie Uitgifte Punt), zodat iedereen, altijd vrije toegang heeft tot menstruatie artikelen! Zij hangen op alle meidentoiletten in de school!
De MUP's zijn uiteraard zelf gemaakt, beschilderd en ingericht!

Deze week was er op school een VCA cursus voor leerlingen van jaar 3 en 4. Op 3 dagen namen zij deel aan de cursus en op donderdag was het examen. Trots kunnen wij zeggen dat we 9 geslaagden hebben! Van harte gefeliciterd. Met het behalen van het basis vca diploma laten de leerlingen zien kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieu. Ze weten hoe ze veilig aan werk of stage kunnen beginnen in de bouw of werkplaats.

Afgelopen donderdag mochten we met onze foodtruck een walking diner verzorgen voor 40 gasten bij een mooi bedrijf in IJsselstein.
Een super mooie ervaring om de leerlingen op te leiden voor de Horeca. Een geweldige avond met mooie complimenten van de gasten.