Beste ouders/ verzorgers en leerlingen van groep 8, 

Wat leuk dat je je aan het oriënteren bent op De Baanbreker!
Om een goed beeld van onze school te krijgen bieden we verschillende manieren en momenten aan om De Baanbreker beter te leren kennen: 
 
Open avond op maandag 22 januari 2024 vanaf 19.00 uur
Tijdens de open avond is iedereen welkom (leerlingen en ouders/verzorgers). Je krijgt een rondleiding door de school. De lokalen zijn open en docenten en leerlingen vertellen je meer over hoe het op De Baanbreker gaat. Uiteraard is het ook het moment om vragen die je hebt te stellen. 
 
 
Open lesmiddagen februari 2024 (data nader te bepalen) 
De open lesmiddag is voor leerlingen. Je kunt je inschrijven voor één van onze twee open lesmiddagen. Je krijgt dan een kijkje in de school en volgt ook 3 korte lessen! Zo ga je op bezoek bij twee praktijkvakken die wij op school geven en kan daar meteen zelf ook even aan de slag. Ook neem je een kijkje bij een theorievak en theoriedocent van jaar 1.  
Natuurlijk is er ook iets lekkers uit onze foodtruck Met Smaak om de middag mee af te sluiten. 
Het programma start om 13.30 uur en is weer afgelopen om 15.15 uur. 

Lijkt het je leuk?!  
Meld je dan nu aan en klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Individuele rondleiding 
Het is ook mogelijk om een rondleiding door de school te krijgen. Wanneer je daar interesse in hebt dan kun je naar de Baanbreker bellen om een afspraak te maken. 

Mocht je nog vragen hebben of is er iets niet duidelijk, neem dan gerust contact op door ons te bellen (030-6886699) of e-mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
We hopen je te zien op De Baanbreker!